Gezellig elkaar bijpraten en kennis uitwisselen.leidingstam
Leidingstammers kunnen leidinggevenden, bestuursleden of vrijwilligers van de vereniging zijn. Kortom ze hebben allemaal binding met onze vereniging! Ook oude stamleden kunnen zich aansluiten bij de leidingstam mits ze actief zijn binnen onze vereniging. Je herkent de leidingstammers aan hun leidingstam trui met logo of aan het uniform van de speltak waarin de leidingstammer actief is. Ook onze leidingstammers dragen onze zwart-gele das.

De leidingstam organiseert zelf haar scoutingactiviteiten voor zichzelf en soms ook voor de gehele vereniging of enkele groepen.

Bij Scouting Raalte heb je de volgende Leidingstam groep:
  • Leidingstam elke 3e zaterdag van de maand van 19.00 uur tot 21.00 uur

Wil je ook bij onze Leidingstam ? Dat kan, geef je op via het contactformulier ( aanmelden nieuw lid ) of zend even een berichtje naar en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Je mag 2 keer komen kijken alvorens lid te worden van onze vereniging.

Gratis Sponsoren