Scouting Raalte Nieuws

Scouting is weer begonnen

In de week van 10 t/m 16 september start het nieuwe scoutingseizoen. Lijkt het uw zoon of dochter ook leuk om bij de scouting te komen? Meld hem/haar dan via deze link aan voor een kijkdag!

 

 

 

Scouting Raalte grote winnaar bij Oogstcorso 2018.

Wat een prachtig oogstcorso was het weer dit jaar. Dit jaar had de wagen als thema “Alle vogels trugge op ’t oale nös.” Salland bestaat uit verschillende vogels. Na enige tijd vliegen ze allemaal uit hun eigen nöskassie, maar Stöppelhaene lokt alle vogels weer trygge noa ’t oale nos. De wielewaal is een eerbetoon aan Pem Nijhuis. Oprichter van het eerste uur. Ook dit jaar mochten de bouwers van Scouting Raalte weer een aantal prijzen in ontvangst nemen. Ditmaal voor 1ste prijs A-categorie, 1ste prijs publieksprijs, meeste punten prijs en de B wagen heeft de schitterende 2de prijs binnengesleept.

Tijdens Stöppelhaene waren alle wagens te zien zijn in de grote tent op het festivalterrein.

Scoutingvriend Pem Nijhuis overleden

Het bericht dat onze scoutingvriend

Pem Nijhuis

is overleden heeft ons diep geraakt. Wij verliezen in hem een groot inspirator en een goede vriend.

Pem was zeer betrokken bij Scouting Raalte. Zijn optimisme en vrolijkheid waren een bron van energie en kracht voor ieder die op enigerlei wijze bij onze club betrokken is. Zijn inspirerende leiding zullen we missen.

Onze gedachten gaan uit naar zijn vrouw Carla, kinderen en kleinkinderen.

 

Bestuur,

Leiding & leden 

Scouting Raalte


Scouting Raalte zoekt BEVERS

Zijn jouw (klein-)kinderen tussen de 5 en 7 jaar? Vinden ze het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Ze zijn van harte welkom bij de Bevers! Terwijl ouders hun broodnodige rustmoment hebben  beleven de Bevers veel plezier met zingen, knutselen en allerlei spelletjes. Zelfs een echt kampvuur en een overnachting ontbreken niet.

De nieuwe leden voor de bevergroep draaien vanaf september op zaterdagochtend van 9.45 uur tot 11.30 uur. De kosten zijn € 22,85 per kwartaal, maar je mag natuurlijk ook eerst een keer gratis komen kijken. Ook voor andere groepen en leeftijden is er voldoende te doen. Kijk voor meer informatie op de Bever pagina van Scouting Raalte

 

 

Open Dag Scouting Raalte groot succes

Wat een gezellige middag was het op de open dag. Het weer zat mee en het was druk. Overal zag je kinderen die aan het ontdekken waren wat er allemaal te doen was. Ouders lekker aan de koffie en een praatje maken. Bij het kratstapelen was zelfs een wachtrij! En rond de vuurkuil was het ook goed vertoeven. Lekkere broodjes knakworst of hamburger. Voor ieder was er wat wils.

Mocht je vaker willen komen kijken dan kan dat uiteraard. Je mag 3 keer een opkomst meedraaien om te kijken. Maar ook ouders zijn welkom, er zijn nog diverse vacatures open binnen Scouting Raalte.