Nieuws Scouting Raalte

Weekendkamp Bandarloghorde

De welpen van de Bandarloghorde van Scouting Raalte waren dit weekend te gast bij Hotel de Beukelaar in Almelo. Het werd voor de welpen één groot avontuur.
Vrijdag avond ging het personeel rond met koekjes om de welpen welkom te heten , bleken de koekjes betoverd. Door veel koekjes te eten ( Wat het personeel natuurlijk zelf niet laten kon ) kwamen hun gezicht onder de zwarte stipjes te zitten.
Dit kon alleen opgelost worden door het vinden van 4 Amuletten . Elk Amulet stond voor of water - lucht - land - vuur . Dit advies kregen ze van een tovenaar die vlak bij het hotel woonde, Ze kregen er zelfs een echte toverspreuk bij.
Die amuletten konden ze verdienen door het doen van diverse activiteiten die allemaal in het teken stonden van of vuur - water - lucht - land.
Gelukkig werden alle amuletten verdiend en kreeg het personeel zondag zijn normale gezicht weer terug.