Nieuws Scouting Raalte

Scouting Raalte zoekt BEVERS

Zijn jouw (klein-)kinderen tussen de 5 en 7 jaar? Vinden ze het leuk om iedere week iets leuks te doen, lekker buiten te spelen en allemaal dingen te leren? Ze zijn van harte welkom bij de Bevers! Terwijl ouders hun broodnodige rustmoment hebben  beleven de Bevers veel plezier met zingen, knutselen en allerlei spelletjes. Zelfs een echt kampvuur en een overnachting ontbreken niet.

De nieuwe leden voor de bevergroep draaien vanaf september op zaterdagochtend van 9.45 uur tot 11.30 uur. De kosten zijn € 22,85 per kwartaal, maar je mag natuurlijk ook eerst een keer gratis komen kijken. Ook voor andere groepen en leeftijden is er voldoende te doen. Kijk voor meer informatie op de Bever pagina van Scouting Raalte