Nieuws Scouting Raalte

Heitje voor een Karweitje 2015 (update)

56858 heitjeVanmorgen rond de klok van half tien was het weer zover, het jaarlijks Heitje voor een Karweitje stond op het programma. Het weer was niet geweldig, maar het weerhield niemand ervan om vandaag voor het goede doel aan de slag te gaan. Ongeveer 130 leden hebben zich vandaag actief ingezet om geld binnen te halen voor de eigen vereniging. Alle leden hebben zich verspreidt over verschillende wijken in Raalte, met een geweldig resultaat!

Er werden zeer uiteenlopende klusjes gedaan, onder meer; een stoep aanvegen, tuin schoffelen, maar ook een heus aquarium schoonmaken en de hond uitlaten.

Ook werden er lege flessen verzameld en ingewisseld voor statiegeld en ook zijn er losse giften gegeven.

Voor de inwendige mens werd goed gezorgd, er was o.a. soep en chocolademelk, dit werd verspreid op meerdere locaties in Raalte zodat niemand iets tekort kwam.

Rond de klok van 15:15 uur waren alle leden weer terug bij het scoutinggebouw en kon de balans worden opgemaakt.

Gezamenlijk werd er ruim €1.400 euro  binnengehaald. Dit is weer een fantastische prestatie!

Iedereen ontzettend bedankt voor de inzet van vandaag.