Nieuws Scouting Raalte

John van Helmond 25 jaar actief bij Scouting Raalte

Scouting Raalte zet jubilaris in het zonnetjeP1120201

Op zaterdag 16 mei is John van Helmond in het zonnetje gezet omdat hij al 25 jaar actief is bij Scouting Miguel Pro Raalte. Heel bijzonder natuurlijk als iemand al 25 jaar vrijwilliger is voor dezelfde club. Om John hiervoor te bedanken was er een feestelijke receptie georganiseerd, welke druk bezocht is door vele leidinggevenden, vrijwilligers, oud leidinggevenden, familie en vrienden om John te feliciteren.

John is 25 jaar geleden begonnen met leiding geven en vervolgens nooit meer weg gegaan. In deze periode heeft John veel verschillende dingen gedaan voor de club zoals: gidsenleiding, verkenner leiding, gebouw beheer, vereniging bestuur, materiaal beheer, S.N.K.R. actie, kerstdiners koken, welpenleiding, Leidingstam en nu nog staat John wekelijks vol enthousiasme op zaterdagochtend voor de welpengroep. Teveel om allemaal op te noemen dus.

Zo heeft John een paar jaar geleden ook het initiatief genomen om voor de vrijwilligers een uitgebreid kerstdiner te koken. Hiervoor werd een kleine vergoeding gevraagd en hiervan zou een klimnet voor de vereniging aangeschaft gaan worden. Dit klimnet is er ondertussen en heeft John tijdens zijn receptie aan de vereniging overhandigd.

John is een echte ‘duizendpoot’ die erg veel doet voor Scouting Raalte en dit alles met veel enthousiasme en een grote glimlach.

John, bedankt voor de afgelopen 25 jaar en op naar de volgende 25 jaar!!

klik hier voor de foto's