Nieuws Scouting Raalte

Reünie Scouting Raalte 75 JAAR

IMG 0104Eindelijk was het dan zover, na maanden van voorbereiding door de reünie commissie was de afsluiting van ons jubileumjaar een feit.

Zaterdag 10 oktober 2015, onder een blauwe lucht en met de zon strak aan de hemel, druppelden vanaf 15:00 uur de eerste OUD leden, leidinggevenden en vrijwilligers het gezellig aangeklede reünie terrein binnen.

Met het gegeven dat er ruim 260 personen zich hadden opgegeven kon het nog wel eens gezellig druk worden.

Na dat iedereen koffie/thee met wat lekkers had gehad, werden de aanwezigen welkom geheten en er werd een kort woord gericht door de beide voorzitters Ben Lokate en Pieter Reus. Het oudste nog in leven zijnde lid Dhr Jan Tielbeek (97) opende de reünie officieel.

Het gebouw was gezellig aangekleed, er was een foto museum ingericht, ook kon je oud filmmateriaal bekijken in de bioscoopzaal en er was een ruimte waar je met je oude groep leden/leiding op de foto kon.
Het weerzien met oude bekenden en de verhalen over hoe het ook alweer was, blijven natuurlijk de hoogtepunten van de reünie. Rond half 6 was er een groot scouting buffet, waar John v Helmond en zijn team hun best hebben gedaan om iedereen te voorzien van een lekkere hap. Het was wel duidelijk dat het iedereen goed smaakte.

Toen de schemering zijn intrede had gedaan, verplaatsten de meesten zich naar de kampvuurkuil waar het spel “Ik hou van Holland” werd gespeeld. Natuurlijk kon Wilfried met zijn gitaar niet ontbreken, de buurt werd getrakteerd op allerlei scoutingliederen die door alle aanwezigen met volle borst werden meegezongen.

Het was voor scouting Raalte een erg geslaagde dag, daarom BEDANKT aan alle: OUD leiding, leden en vrijwilligers voor de gezellige aanwezigheid.Natuurlijk ook aan alle mensen die deze prachtige dag mogelijk hebben gemaakt.

klik hier voor de foto's

* NIEUW * deel 2 van de foto's, klik hier