Nieuws Scouting Raalte

3 Jubilarissen in het zonnetje gezet

Afgelopen 9 januari vond de eerste nieuwjaarsreceptie plaats in een nieuwe vorm. Ditmaal waren er activiteiten en excursies aan gekoppeld. Het geheel werd afgesloten met een stamppotbuffet en een gezellige borrel.

Tijdens de jaarlijkse nieuwjaarsreceptie/stamppotbuffet worden normaal gesproken de jubilarissen in het zonnetje gezet die 12,5 25 of 40 jaar vrijwilliger zijn bij de vereniging. Dit jaar hebben we 3 jubilarissen die in het zonnetje gezet zijn. Helaas waren ze er zelf niet bij tijdens de nieuwjaarsreceptie. Uiteraard hebben je jubilarissen de bijbehorende bloemen wel ontvangen.

Wie zijn er in het zonnetje gezet?IMG-20160117-WA0002

Liset Hulleman

Liset is in 2003 na haar stage bij de zaterdagochtend welpengroep Sioniehorde niet meer weg gegaan. Ze kreeg de leidingnaam Chill en in 2008 is Liset teamleidster (Akela) geworden wat ze tot op de dag van vandaag met veel plezier doet.

Jesper Albers

Jesper is in 2001 begonnen bij de Esta’s, dit heeft Jesper tot 2009 met veel plezier en passie gedaan. Na een korte onderbreking is Jesper in 2011 weer begonnen bij de donderdagavond welpengroep Khaali-jagahhorde waar hij Kde leidingnaam Ka heeft.

Niels Hietberg

Niels is in 2003 begonnen als verkennerleiding bij de Pro Scouts. Niels heeft verder diverse functies binnen de vereniging gedaan zoals meewerken aan een koersplan dmv deel te nemen aan de klankbordgroep, Explorer begeleiding en nu adviseur van de Roverscouts M’Hala Magdat?