Nieuws Scouting Raalte

Hart Voor Salland

*******************

Scouting is: Uitdagend, Actief, Leerzaam, Samen en voor iedereen toegankelijk.

Wij kunnen uw stem goed gebruiken voor extra trainingen voor leidinggevenden, en voor de aanschaf van nieuw materiaal.

Dit om de kwaliteit en de veiligheid van het scoutingspel op een hoog niveau te houden.

*******************

Tussen 10 en 20 Maart kunt u weer stemmen op ons bij de Hart voor Salland actie. Miguel Pro Groep Scouting Raalte is een van de meer dan 300 organisaties die meedoen aan deze actie.

Stemperiode
Deze week ontvangen ruim 23.000 leden van Rabobank Salland hun persoonlijke inlogcode. Hiermee kunnen zij binnenkort online hun stemmen uitbrengen op de verenigingen en/of stichtingen die zij een warm hart toedragen. Zij kunnen vijf stemmen uitbrengen, waarbij er maximaal twee per vereniging of stichting gegeven kunnen worden. Wij gaan er dan ook van uit dat u uw achterban voldoende enthousiast maakt/hebt gemaakt om zoveel mogelijk op Miguel Pro Groep Scouting Raalte te stemmen.

Tijdens de stemperiode kan men zien welke verenigingen en stichtingen aan Hart voor Salland meedoen. Door op de naam van de vereniging/stichting te klikken wordt het doel zichtbaar waarvoor de bijdrage gebruikt wordt. De leden kunnen per cluster van enkele kernen de deelnemers raadplegen, waarbij voor sommige organisaties geldt dat ze bij meerdere clusters zichtbaar zijn.

Finaleavond
Tijdens de grote finaleavond op Maandag 10 April wordt bekend gemaakt hoeveel stemmen er zijn uitgebracht, wat de waarde van een stem is en welk bedrag Miguel Pro Groep Scouting Raalte van ons ontvangt. Wij hopen u die avond te mogen begroeten om u een cheque voor een mooie bijdrage aan Miguel Pro Groep Scouting Raalte te kunnen overhandigen.

klik hier om naar de website te gaan van de Rabobank met meer informatie

Logo-Hart-Voor-Salland