Scouting Raalte wint de 1e prijs, publieksprijs en wagenbouwersprijs!

Stppelhaene_2009_008_kleinDe jury, het publiek en ook de collega wagenbouwers waren dit jaar unaniem. De Stöppelhaenewagen van Scouting Raalte was dit jaar de beste! Het levert ons maar liefst 3 prijzen op. De 1e Prijs van de jury, de publieksprijs en ook de 1e prijs van de collega wagenbouwers! Een fantastisch resultaat van weken lang hard werken is daarmee beloond voor het gehele team onder de leiding van Wim Rabelink. Dit jaar was er het thema "de rollen zijn omgedraaid". Hiermee is de link gelegd naar Stppelhaene_2009_010_kleinhet nog altijd omschreden "Zwientie Tikken uit Lutteberg". Ditmaal zijn de rollen omgedraaid en delft de boer het onderspit...... De wagen is tot en met zondag middag nog te zien in de praalwagen tent op het Stöppelhaene terrein op de Domineeskamp. Tijdens het bezoek van onze Koningin Beatrix aan Raalte zal zij ook onze wagen gaan bekijken! Bij onze wagen staan Wim Rabelink en Gerrit Bosch om tekst en uitleg te geven aan de Koningin.