Scouting Raalte neemt deel aan landelijke Scouts2Day !

Scouts2day-logoOp 15 mei 2010 vieren tienduizenden Scouts Bever-Doe-Dag-logo100 jaar Scouting in Nederland, ook Scouting Raalte is hierbij aanwezig met al haar jeugdleden vanaf 7 jaar! Nooit eerder is dit in de geschiedenis van Scouting Nederland georganiseerd. Scouts2day is een uniek evenement, dat je niet mag missen als Scout. Het belooft een fantastische feest te worden voor alle Scouts van Nederland. Iedereen reist met de trein naar Utrecht. In de stad vinden voor de verschillende groepen tal van activiteiten plaats in de vele parken welke Utrecht rijk is. De dag wordt afgesloten met een spetterende show in stadion Galgenwaard!

Voor de jeugdleden van 5 tot 7 jaar is er op 12 juni 2010 een Bever Doe Dag in het Dierenpark Amersfoort waar zij een fantastische dag zullen gaan krijgen en tevens vieren dat de Bevers inmiddels 25 jaar bestaan!