Vereniging Scouting Miguel Pro Raalte, dat is de groepsnaam van Scouting Raalte. Onze vereniging behoort tot de tien grootste scouting verenigingen van het land. Op dit moment hebben wij ca. 200 leden en 75 leidinggevenden & kaderleden. Deze mensen zijn wekelijks actief voor de groep, waarbij het hun hoofdtaak is de speleenheden draaiende te houden. Onze leidinggevenden zijn fanatiek en opgeleid in het Scoutingspel, hiermee bieden wij kwaliteit en veel plezier!

Daarnaast zijn wij actief met het organiseren van verschillende activiteiten, waarbij wij ons profileren en presenteren naar de Raalter gemeenschap. Enkele activiteiten zijn:

• MP-dag (activiteiten voor alle leden)
  • Sint Nicolaas (intochten, bedrijfs-, huis- en schoolbezoeken)
  • Oliebollenactie (verkoop t.b.v. groepsactiviteiten)
  • Stöppelhaene (bouw van corsowagen en ondersteuning)
  • Hulp verlenen aan verschillende bedrijven
  • Heitje voor een Karweitje

Onze groep is continue bezig om verbeteringen aan te brengen in de manier, waarop het scoutingspel wordt gespeeld. Iedereen die geïnteresseerd is in onze scoutinggroep en ons als lid, leidinggevende, kaderlid of vrijwilliger onze vereniging wil komen ondersteunen, kan contact opnemen via het contactformulier op deze site of mailen naar

Gratis Sponsoren