Contributie

Bevers:€26,20 per kwartaal
Welpen:€40,90 per kwartaal
Scouts:€49,20 per kwartaal
Explorers:€53,85 per kwartaal
Roverscouts:€53,85 per kwartaal
+Scouts – Eiewys & Deursitters:€30,00 per kwartaal
+Scouts – Leidingstam:€15,00 per kwartaal

Bovenstaande contributies gelden vanaf 01-01-2023 en worden jaarlijks geïndexeerd. De contributies zijn inclusief alle kampgelden en alle activiteiten door onze eigen vereniging georganiseerd.

Opzegging is per contributie-periode mogelijk en uiterlijk tot 2 weken voor het begin van het nieuwe kwartaal. Restitutie van contributie is niet mogelijk. Voor het opzeggen van een lidmaatschap verzoeken we u om contact op te nemen met de leiding van de groep waar uw zoon/dochter lid is.

Heeft u nog vragen over de contributie? Dan kunt u mailen naar penningmeester@scouting-raalte.nl of contact opnemen met onze penningmeester, Remco Boksebeld.

Rabo club support: stem op Scouting Raalte

We doen er alles aan om de contributie zo laag mogelijk te houden. Jaarlijks heeft de Rabobank een sponsoractie waarbij de klanten van de Rabobank kunnen stemmen op deelnemende verenigingen. Afgelopen jaar heeft onze deelname aan de Rabo ClubSupport 250 stemmen en een bedrag van €2113,31 opgeleverd! Hiermee kunnen we de contributie laag houden. Helpt u ons ook in de volgende editie door op Scouting Raalte te stemmen? Meer informatie, klik hier: https://www.rabo-clubsupport.nl

Stichting Leergeld Salland

Helaas hebben steeds meer gezinnen moeite om de contributie van hun kinderen te betalen. Wij hebben daarover contact met Stichting Leergeld Salland. Wanneer uw gezin een laag besteedbaar inkomen heeft en woonachtig is in de gemeente Raalte, kunt u – mits aan de criteria wordt voldaan – rekenen op de steun van Stichting Leergeld Salland. De contributie (en evt. uniform) wordt in dat geval gedeeltelijk of tot een bepaald maximum door Stichting Leergeld Salland vergoed. 

Voor informatie en aanvraag kunt u kijken op hun website: Leergeld salland, bellen naar: 06-53862465, of mailen naar leergeldsalland@gmail.com. Ook is er wekelijks een inloopspreekuur op donderdagochtend van 9:00 tot 12:00, te Zwanenwoerd 1A.