Bevers: € 24,95 per kwartaal
Explorers/Roverscouts: € 51,30 per kwartaal
+Scouts € 30 per kwartaal
Leidingstam: € 15,00 per kwartaal

Bovenstaande contributies gelden vanaf 01-01-2022 en worden jaarlijks geïndexeerd. De contributies zijn inclusief alle kampgelden en alle activiteiten door onze eigen vereniging georganiseerd.

Rabo club support: stem op scouting Raalte

We doen er alles aan om de contributie zo laag mogelijk te houden. Jaarlijks heeft de Rabobank een sponsoractie waarbij de klanten van de Rabobank kunnen stemmen op deelnemende verenigingen. Afgelopen jaar heeft deze actie de vereniging €1597,42 opgeleverd, daarmee kunnen we de contributie laag houden. Stem ook in 2022 op Scouting Raalte en hopelijk halen we wederom een mooi bedrag voor de clubkas op! Meer informatie, klik hier: https://www.rabo-clubsupport.nl

St. Leergeld Salland

Steeds meer gezinnen hebben moeite om de contributie van hun kinderen te betalen. Wij hebben daarover contact met St. Leergeld Salland.

Wanneer uw gezin een laag besteedbaar inkomen heeft en woonachtig is in de gemeente Raalte, kunt u - mits aan de criteria wordt voldaan - rekenen op de steun van Stichting Leergeld Salland. De contributie (en evt. kleding) wordt in dat geval gedeeltelijk of tot een bepaald maximum door Stichting Leergeld Salland vergoed.

Voor informatie en aanvraag kunt u kijken op hun website: Leergeld salland, bellen tel.06-53862465, of mailen naar . Ook is er wekelijks een inloopspreekuur op donderdagochtend van 9 tot 12, Zwanenwoerd 1A.

Opzegging is per contributie-periode mogelijk en uiterlijk tot 2 weken voor het begin van het nieuwe kwartaal. Restitutie van contributie is niet mogelijk.

Voor het opzeggen van een lidmaatschap verzoeken we u om contact op te nemen met de teamleiding van de groep waar uw zoon/dochter lid is.

Heeft u nog vragen over de contributie kunt u mailen naar of contact opnemen met onze penningmeester Remco Boksebeld.

Gratis Sponsoren