Contributie

Bevers: € 24,20 per kwartaal
Welpen: € 37,80 per kwartaal
Scouts: € 45,40 per kwartaal
Explorers/Roverscouts: € 49,80 per kwartaal
+Scouts € 10,00 per maand
Leidingstam: € 15,00 per kwartaal

 

Bovenstaande contributies gelden vanaf 01-01-2021 en worden jaarlijks geïndexeerd. De contributies zijn inclusief alle kampgelden en alle activiteiten door onze eigen vereniging georganiseerd.

Hart voor Salland: stem op scouting Raalte

We doen er alles aan om de contributie zo laag mogelijk te houden. Mensen die bankieren bij de Rabobank kunnen ons helpen door naast klant ook lid te worden van de Rabobank. Het kost u niets, en u hoeft niets te doen voor de Rabobank, maar u heeft dan de mogelijkheid om begin maart uw stem te geven aan onze vereniging, waardoor de Miguel Pro Scouting Raalte een bedrag gesponsord zal krijgen. In 2018 heeft het ons EUR 1.176 opgeleverd, daarmee houden we de contributie laag. Stem in maart en hopelijk halen we weer een mooi bedrag op voor de clubkas! Voor meer informatie, klik hier: Hart voor Salland

 

St. Leergeld Salland

Steeds meer gezinnen hebben moeite om de contributie van hun kinderen te betalen. Wij hebben daarover contact met St. Leergeld Salland.

Wanneer uw gezin een laag besteedbaar inkomen heeft en woonachtig is in de gemeente Raalte, kunt u - mits aan de criteria wordt voldaan - rekenen op de steun van Stichting Leergeld Salland. De contributie (en evt. kleding) wordt in dat geval gedeeltelijk of tot een bepaald maximum door Stichting Leergeld Salland vergoed. 

Voor informatie en aanvraag kunt u kijken op hun website: Leergeld salland, bellen tel.06-53862465, of mailen naar . Ook is er wekelijks een inloopspreekuur op donderdagochtend van 9 tot 12, Zwanenwoerd 1A.

 

Opzegging is per contributie-periode mogelijk en uiterlijk tot 2 weken voor het begin van het nieuwe kwartaal. Restitutie van contributie is niet mogelijk.

Voor het opzeggen van een lidmaatschap verzoeken we u om contact op te nemen met de teamleiding van de groep waar uw zoon/dochter lid is.

Heeft u nog vragen over de contributie kunt u mailen naar of contact opnemen met onze penningmeester Remco Boksebeld.

Gratis Sponsoren