Roverscouts (18-21 jaar)

speltakteken RoverScoutsBen jij tussen de 18 en 21 jaar, heb je een eigen mening en heb je wel zin in leuke buitenlandse uitstapjes? Word dan Roverscout en organiseer samen met andere jongeren je eigen kampen en activiteiten.

Bij Scouting Raalte heb je de volgende Roverscouts groep:

• Rovers Dzjengis op vrijdag van 20:00 tot 22:00

Je kiest toffe uitdagingen waarmee je tijdens je Roverscouts periode aan de slag gaat. Daarna kun je, als je wilt, doorgroeien tot vrijwilliger waarbij je andere jeugdleden begeleidt.

De Roverscouts periode is de laatste periode die een scout als jeugdlid bij Scouting doorbrengt. Vanaf 21 jaar is een scout namelijk geen jeugdlid meer. Roverscouts bedenken ze zelf wat ze bij Scouting willen doen en krijgen hierbij eventueel hulp van hun adviseurs.

Als Roverscouts ben je bezig met drie uitdagingen die je zelf kiest. Je onderneemt enorm veel met je stam, in zowel binnen- als buitenland. Wanneer je te oud wordt voor de Roverscouts, kan je natuurlijk leiding worden bij een speltak binnen onze vereniging. Maar je kan ook terecht bij de +Scouts groep of de Leidingstam.

Wil je ook eerst eens een kijkje komen nemen bij onze Roverscouts? Dat kan, geef je op via het contactformulier ( aanmelden nieuw lid ) of stuur even een berichtje naar en er wordt zo spoedig mogelijk contact met je opgenomen. Je mag 2 keer komen kijken alvorens lid te worden van onze vereniging.

Gratis Sponsoren