Lid worden

Laat je uitdagen en ontdek Scouting! Al vanaf 5 jaar is er bij Scouting heel veel te beleven. Hoe ouder je bent, hoe groter en uitdagender het avontuur!

Kom 2x vrijblijvend meedoen!

Open dag bij Scouting Raalte

Scouting Raalte organiseert op zaterdag 15 juni haar jaarlijkse open dag! Van 13:00 tot 16:00 is iedereen van harte welkom om kennis te maken met onze vereniging. Rondom ons clubgebouw aan de Westdorplaan 132b worden allerlei leuke activiteiten georganiseerd zoals krat stapelen, broodje bakken boven het vuur, stormbaan, springkussen, familieschommel en nog veel meer!

Als jij het wilt, mag je meedoen met deze activiteiten en beleef wat Scouting is!

Tijdens deze dag staat er bij het clubgebouw een info stand waar men informatie kan opvragen. Eveneens is dit een gelegenheid om je als lid in te schrijven. Mocht je vrijwilligerswerk willen doen en lijkt je Scouting iets dan kun je dat kenbaar maken. Scouting Raalte heeft voor alle leeftijden plaats voor nieuwe leden. Je mag altijd 2 keer gratis komen kijken.

Kijk hier voor een sfeerimpressie van de MP dag van 2017.

Komende Events

Zomerkamp Explorergroep 'KAN'
Zomerkamp Scouts Avonturiers
Zomerkamp Scouts Pioniers

Welkom op de website van Vereniging Scouting Miguel Pro Raalte

Wekelijks beleven 12 groepen veel plezier met het Scoutingspel in en rondom ons clubgebouw. Met ruim 200 jeugdleden, 75 enthousiaste leidinggevenden en vrijwilligers behoren wij tot een van de grotere scoutingverenigingen van Nederland. Op verschillende momenten van de week draaien er groepen van alle leeftijden, met iedere opkomst weer gave activiteiten. We doen dit al ruim 75 jaar met veel plezier! Kijk onder het tabblad Speltakken voor alle mogelijkheden.

Kijk verder tussen de foto’s en de nieuwspagina om een indruk te krijgen van deze leuke vereniging. Ook enthousiast geworden? Kom een keer meedraaien en ontdek de Scout in jou!!

Gratis Sponsoren